01
Residentieel maatwerk

Van uw huis een thuis maken daar gaan we voor. Keukens, badkamers, dressings, bureaus, maatmeubels. U vraagt, wij maken.

02
Winkelinrichting

Al sinds de oprichting van DC interieur zijn we vaste schrijnwerker voor de Spar Lambrechts winkels. Iets waar we zeer trots op zijn! Naast deze projecten hebben we ook reeds veel mooie winkel- en horecaprojecten mogen afleveren.

03
Kantoorinrichting

Dikwijls worden we gevraagd voor het inrichten of herinrichten van kantoren. Uiteraard ook hier reeds enkele mooie realisaties opgeleverd. Want zeg nu zelf, wie werkt er niet graag in een mooie omgeving.

04
Gyprocwerken

Dienen er aanpassingswerken te gebeuren tijdens uw project? Ook dat kunnen wij voor onze rekening nemen. Zo heeft u slecht 1 aanspreekpunt en kan alles in één weg worden afgewerkt.

05
Raamdecoratie

Alles is geplaatst en klaar voor de volgende stap? Wij staan u graag bij in de keuze voor bijpassende raamdecoratie. Van gordijnen tot jaloezeën, aan keuze geen gebrek.

06
Vinylvloeren

Geen zin in breekwerk maar toch nood aan een nieuwe vloer? Als verdeler én plaatser van COREtec vloeren kunnen wij u een oplossing bieden. Kwalitatieve vloeren die op eender welke ondergrond kunnen geplaatst worden zelfs zonder te acclimatiseren.

Contacteer ons
Laten we samenwerken!

Een idee, vraag of wenst u gewoon wat meer informatie?
Wij werken graag samen met u om uw project te verwezenlijken.